Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner

 

 

Tiden är större än dina lögner

 

men dina lögner sluter pakt efter pakt med tiden

 

och kommer att följa mig för all-tid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-09-27 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*