Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hav av stjärnor

 

 

Glittrande likt ett vitt hav av stjärnor

värmer snötäcket marken med sin kyla

nyfallna och vackra täcker den

knastrande vackert markens alla fel

 

Vi trampar sönder den tills stjärnorna blir till gruskorn

så nära oss som möjligt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 655 gånger
Publicerad 2006-09-27 20:08



Bookmark and Share


  J. Novkovic
like it, like it! :D
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*