Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var Är Min Snara?

 

 

Tumören växer sig ännu stor

gapar i sig allt i intet

Tankarna förtvinar

medan talet snubblar

över sitt eget talsnöre

Synen, ser sanningar på rad

Alltför mycket sanning

 

Var är min snara?

 

jag vill inte leva som försvunnen i mig själv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-09-27 20:13



Bookmark and Share


    Gibbon
Man kanske ska blunda och famla med händerna i blindo istället? Då är det viktigt att man tar små små steg så man inte faller.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*