Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte ett mönster,

bara ihopvävda tillfälligheter.

Ihopklibbade med varandra,
tills klockan sprack,
och tiden rann ut.

Vi går inte vidare,
vi går var och en för sig,

hela vägen.




Fri vers av Masken
Läst 523 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-27 20:32



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Till?
2007-09-15

  Bossewi
Bra bild med klockan som sprack och tiden som rann ut!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken