Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levandedöd flicka

 

 

De ser på min vita kropp

det blonda håret lockigt

blodet spretar på handlederna

 

Levandedöd flicka

säger gubben till mig

 

Ja och?

tydligen så ville både himmel och helvete ha mig

så jag får väl stanna i mitten




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-09-27 20:54



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
oj.. bra.. på mitten låter trist skönt.. sista stycket är snyggt.. det är enkelt svårt skrivet på något sätt..
2006-09-27

  J. Novkovic
oh .. säger bara .. snyggt .
2006-09-27

  Juliaah
åh vad fin!
du skriver verkligen jättebra!
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*