Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom fönstret

 

 

Fönsterstirraren ser på mig

genom glaset

hon sätter sin hand

mot glasets dimmgrå yta

magnetiskt dras min hand

mot hennes

 

och de matchar perfekt

 

 

Hon mimar ord

som skriver sig själv över glaset

hennes ögon färgar tomhet

hela hennes allt minner mig om

någon

 

genom dimman ser jag

hur hon kommer närmare

hennes ansikte är Mitt nu

och dimman har skingrat sig

 

jag ser hur de hackiga bokstäverna formar orden

 

Vem ÄR Du?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-09-28 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*