Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mytspel

 

 

Kalla kårar spelar mytspel

runt dina ryggknotor

mina händer masserar lindrande

regnets kristralldroppar reflekterar

misstrogna blickar över månens mitt

jag sluter mina armar runt skyller granskningen

och du somnar nöjt

 

mellan våra lakan

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-09-28 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*