Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I månsken

 

 

Du är min nu

och jag är din

vi är varandras allt

 

mångubben lyser upp våra kroppar

med sitt leende

snöflingorna faller och reflekterar

pigmenten våra kroppar ärvt

slutna inuti varandras omfamningar

är vi hetare än solen

 

Vi älskar

i en varmvattenkälla

medan världen fryser isdroppar

och mångubben ler åt oss

 

två ungdomar förälskade i varann

kärleken spinner ljuvt

vi älskar varandra intensivt och mjukt

i sensommarens månljus




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 141 gånger
Publicerad 2006-09-28 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*