Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåren i våt cement

 

 

Dagarna sätter spår på asfaltens hårda yta

 

min kropp märks lika lätt som våt cement

 

lika nylagd ligger fasaden över mig

 

smältande i granskningen av solen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 124 gånger
Publicerad 2006-09-28 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*