Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara om jag visar dig

 

 

Jag vet inte varför du behöver en anledning

för mitt lidande

 

känner mig så ouppskattad

mina händer sträcker sig från hjärtat ut till dig

men du ser inte ens mig

enbart om jag skär sår som visar dig

 

vad jag känner

 

är inte det anledning nog för dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 126 gånger
Publicerad 2006-09-28 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*