Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hjälper inte längre

 

 

Trampdynorna hjälper inte längre

skor bryter sig på mitten

lika hjälplösa som vi

spikarna går rakt igenom

vattnet läcker in och elden smälter skyddet

 

 

smärtan skjuter in i kroppen

för att sedan cirkulera runt

i förgiftade ådror

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 142 gånger
Publicerad 2006-09-28 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*