Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I frågan om livet

 

 

Konstgjorda sekunder springer ikapp mina ben

korsar min väg och hindrar mig att fortätta

paraplyn fälls ner där framme

och jag lägger mig till rätta

under blombuketterna

 

begravningen kan börja




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 115 gånger
Publicerad 2006-09-28 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*