Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmögen att låtsas

 

 

Är förmögen att kunna låtsas just nu

att jag inte behöver dig längre

men det är svårt

vet inte hur länge till jag kan låtsas

för om sanningen ska fram

 

så behöver jag verkligen dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 127 gånger
Publicerad 2006-09-28 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*