Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på dig

 

 

Jag tror verkligen på dig

för jag Vet att du är stark

och vad som än händer så finns jag här

att fånga dig om du faller

 

för jag vet att du finns här för mig om Jag skulle falla




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-09-28 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*