Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla utom jag

 

 

Jag fryser

mina läppar skakar alldeles blå och jag snörvlar

med armarna kramande om mig själv

gråter jag alldeles ensam

så många har försökt hålla mig i sin famn

hjälpa och rädda mig

alla utom

 

 

jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-09-28 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*