Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nygift


tillsammans efter sommaren precis i ingången till hösten
ändå sitter jag ensam

funderar på trivialiteter

ska vi bromsa
eller öka farten och rusa in i vintern

det spelar ingen roll för mig
bara hon finns här

mitt i mitt liv




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-09-28 10:37



Bookmark and Share


  Martin VIP
Ja, det är precis så och då, när man sitter och funderar som prioriteringarna faller på plats. Snyggt!
2006-09-30

  kath
så är det !! det är de personerna vi älskar som betyder något i vår resa i ensamheten och gemenskapen --------
2006-09-28

  Teresia Ridell
Ja det viktigaste är ju KÄRLEKEN !
2006-09-28

  Markattan
"Mitt i mitt liv"... Underbart kärleksfullt, jordnära och vackert alster!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP