Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kittlar

det kittlar
ågud vad det kittlar
och det rör sej
och jag kan inte sitta still
mina känslor har överhanden
och jag kan inte sluta le
mina ben vill springa
min röst vill släppas lös i ett glittrande skratt


nej så har det inte känts på länge




Fri vers av Nattfjäril
Läst 571 gånger
Publicerad 2004-11-22 21:29



Bookmark and Share


  Frida E
härlig att läsa:) bra!
2005-03-16

  Mats L.
Du skriver bra
2004-11-30

    Göte Holmlund
beskriven sinnesstämning..den smittar av sig..;)
2004-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril