Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar saknar saknar saknar dig.


Mitt brustna hjärtas beskännelse

Som starka skyar
som plötsligt tappar sitt trofasta fäste
föll vi
och änglarna dom föll med oss.

Vi kommer aldrig mera dit igen, för du låtsade kedjorna, älskade.

Oberörd som en hjärtlös
tar du och släpper
allt vi kämpat för.
och nu är det glömt i djupet av livet.

När ska livet inse sitt öde?
När ska jag acceptera den beska smak vi fått?

Kan vi inte bara gör det sådär äckligt enkelt igen
värma mina frusna lemmar

för mitt hjärta, det förfryser.

Detta är mitt brustna hjärtas beskännelse:

jag saknar dig




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 697 gånger
Publicerad 2006-09-28 17:47



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Vacker"
2006-10-04

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Första stycket ger en perfekt blandning av uppgivenhet och hopp på något vis, för det skulle betyda att vi åtminstonde inte faller ensamma.

den vackraste av rubriker har du också, sorgsen och fin.
2006-10-03

  Novemberflickan
grymt fin:)
2006-09-29

    vilsen
verkligen vackert, vännen !
2006-09-29

    Oprofessionell
Den här är så himla vacker, då sorgen genomsyrar texten och fräter sönder precis där i magen där det ska kännas.
2006-09-28

  cogitoergosum
jag kan känna igen mig så mycket att det smärtar att läsa
"för mitt hjärta, det förfryser." helt genialiskt!
2006-09-28

    footsteps
Guud vad fin:D...
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet