Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

forever is over now

Jag svänger takten med kroppen
du, du knäpper med fingrarna och kråmar dig till musiken
och mellan refrängerna tittar du upp på mig
med en blick som bara kan säga

you shall only have eyes for me

och jag vågar inget annat så jag stirrar mig blind på dig
tills jag inte ser något alls och det är ganska skönt ibland
sen känner jag hur du drar upp mig ur soffan
och stryker din danssvettiga hand längst min ryggrad
en hand som bara kan säga

you shall be with me forever

och jag vet inte hur man säger ifrån så jag står kvar
och du smeker mig där och överallt och lite till
tills spriten tar över och du faller ihop i en hög framför mina fötter
i en fyllehög som bara kan säga

forever is over now




Övriga genrer av Elie
Läst 835 gånger
Publicerad 2006-09-28 18:11



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Denna hamnar i min bokmärksmapp med namnet \"ordkonst\" för det är det...

Mycket härligt, många kanske ogillar att mixa språk, men detta är ju inget slumpartat infall för att du saknar ett svenskt ord, detta är en markering, en tydlig och underbar sådan, starkt gjort, jättefin text!

Subtil härligt istunden ironi dessutom.

Tack!
2007-02-25

  Johannes
"forever is over now"

Snyggt. Väldigt snyggt.
2007-01-25

    Panta rei
Att jag missat den här tidigare - riktigt bra den bokmärker jag!
2006-12-17

  Freeman
Alla andra har redan uttryckt det som jag ville....jag GILLAR den!!!
2006-12-12

  frig
jag tror att jag kan säga att jag älskar den här. Och älska är ett starkt ord, ett mycket starkt ett...
2006-11-20

  summerbreeze
hahaha
liked the ending, typ, känns igen
2006-10-22

    ej medlem längre
klipsk smart, vacker och jätte bra!
2006-10-14

  Daniel lindqvist
upplagd som värsta kärlekdikten och sen faller man pladaskt på slutet stillsäkert;)
2006-10-03

  verkligen
så grymmt!
upplägget med engelskaraden gör så att allt hänger ihop
riktigt bra
den beskriver hur mycket kroppsspråket betyder
bra!
2006-10-01

    ej medlem längre
Vackert.
2006-09-30

  K*
ruggigt bra - härligt språk och jag fastnade verkligen direkt . sista stycket är extra extra bra
2006-09-29

    inmeddiginålsögatkamel
Oh shit!
Du äger rent ut sagt..
Den här var gör bra.. vet inte va jag ska säga mer än de.. :)
2006-09-28

  Propella
Jisses vilket språk! Fastnade särskilt för:

"och jag vågar inget annat så jag stirrar mig blind på dig
tills jag inte ser något alls och det är ganska skönt ibland
sen känner jag hur du drar upp mig ur soffan
och stryker din danssvettiga hand längst min ryggrad"

du skriver rakt och vackert.
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Elie