Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattande hemligheter

 

 

Hysteriska skratt

mellan två munnar

 

HAHAHAHAHAHAHA

 

de förvirrades blickar delas

 

det är bara du och jag som vet

HA....HA




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*