Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsenstext skulle jag nog inte kalla det, den handlar om hur vissa kan vrida sig ur misstagen de gör medan andra verkligen får lida för sina


Vriden värld

 

 

Min syster spagatiserar sin kropp

vrider den åt olka håll

gör konster på vår hallmatta

 

Mina ben kan säras ett fram ett bak

kan hålla det rakt vid mitt ansikte

 

medan dina armar och ben

kan slängas runt i röra

av dig själv

du kommer alltid ur härvan

smärtfritt och enkelt

 

jag och min syster får träningsvärk




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-09-28 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*