Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvlig dårskap

 

 

Under tunga rosenblad

jag vårdat min lusta

vigd

till dårskap

 

dock ej längre

min längtan dröjer

 

ty sådan är jag

 

en vandrare

på väg

mot rymdens

gnistrande stjärngård

 

rörd av vanvett

kysst av eld

 

och den

bikt

jag talar

gjuter misstro

här i denna tid

 

låt mig nu få tvaga min själ

i

drömmarnas skymda

källa

 

på den plats

där mina likar väntar

 

Bodil Sandberg-06

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-09-28 21:25



Bookmark and Share


    Erika H
oj...du har ändrat den
och nu är den ännu bättre!

ljuvligt vacker!

erika
2006-09-29

  Agnes
Magiskt. "Gnistrande stjärngård"... ljuvligt. Vart får du alltifrån? Eniro?
2006-09-29

    Cajsa
Bra skrivet
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg