Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte rofylld

Det knastrar av dimman
som följer älven
det knastrar försiktigt nu

inte rofyllt
inte stilla

lugnet som lagt sig
pyr
sommarens klibbiga nätter
flyr

det blev inga mjuka konturer
längs älven
det knastrar försiktigt
ännu




Fri vers av Kirre
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-09-28 21:39



Bookmark and Share


  navigo
Fin dikt. I mina ögon guld i slutstrofen.
2006-11-09

  The Stargazer
Jag antar att den här dikten handlar helt om att skapa en stämning och måla upp en bild för läsaren, och det lyckas den verkligen med tycker jag. Bra skrivet!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kirre