Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På min väg finns inga fler ord än dessa

 

 

Först när vi började gå

och du sa att du skulle följa med

ville jag bara knuffa undan dig

och gå själv

 

nu finns inget annat att säga än

 

Tack!

 

verkligen för att du

aldrig lämnade mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-09-28 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*