Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

 

 

Jag var korkad för en stund

och kommer att drunkna i mig själv

om jag fortsätter med allt

jag gör

 

din närvaro hos mig är nu en osäkerhet

och jag är rädd för

 

allt

jag haft

 

rädd för att förlora allt

om jag fortsätter

så här




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 152 gånger
Publicerad 2006-09-28 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*