Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morfar du kan inte ana Hur mycket jag verkligen saknar dig:\'(



När dödens ängel kom på besök

 

 

Han sitter stark i andra änden av bordet

inte lika ung som förr

men han är stolt över allt han är

Han finns

han är älskad

 

Nu

 

när dödens ängel varit på besök

trots att jag har sett henne innan

på trevliga visiter blir jag alldeles kall om hjärtat

för jag vet

att nu

 

är hon här för att ta mannen

vid bordets ände med sig upp

haka fast sin arm vid hans

han är älskad men

 

Nu

 

finns han inte längre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 153 gånger
Publicerad 2006-09-29 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*