Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tumör metaforiskt sätt.




Det är Du som bestämmer inte felen

 

 

Du Är Inte tumören!

 

Låt Den Inte Bestämma Över Dig

 

Det Är Du Som Bestämmer!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 130 gånger
Publicerad 2006-09-29 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*