Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden är jag, jag är orden

 

 

Mina brister, känslor, tankar

droppar ur fingertopparna

flödande likt blodsalta tårar

jag finns endast genom orden

när jag dör är det här allt jag lämnar kvar

 

Orden Är allt jag har




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 148 gånger
Publicerad 2006-09-29 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*