Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte jag har X antal ggr var dag, lika underbart varje gång...


Min vita fåle

Den vita fålen möter mig
Frustandes
Ångandes
Kastandes med sitt huvud
Dånande hovslag i marken
Så möter han mig
Där, på mitten utav ängen
Den stunden är viktig
Den stunden ger mig kärlek
Då du möter mig på ängen
Där tar jag del utav din närhet

Du- min springare
Min vita fåle
Så vacker
Så stolt
Ett högburet huvud
Man fladdrandes för vinden
Ögon glittrandes
Mörka som den djupaste skogstjärn
Öron spetsade frammåt
Mot livet

Du- min springare
Min vita fåle
Så vacker
Så vacker....




Fri vers av Fideli
Läst 545 gånger
Publicerad 2004-11-23 10:08



Bookmark and Share


  Lisa
Du målar upp en vacker och kraftfull bild. Kan se honom framför mig! Skönt att få lite av djurens visdom och styrka ibland.
2004-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Fideli
Fideli