Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsen livlöshet

 

 

Telefonen ringer

signalen får sängen att vibrera

men mina demoner och småänglar bryr sig inte

de ser endast sorgset på mig

där jag ligger livlös

i sängen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 160 gånger
Publicerad 2006-09-29 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*