Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåslagna lungor

 

 

Döden härjar i blåslagna lungor

bråddjupen slungar hjärtan i luften

vederbörande krånglar med låset till cyklen

ovetande om spelen vilka härjar i dennes

övermanglade kropp

 

trådspetsar kittlar förödande tårkanalerna

och hon faller till marken gråtande

av smärtan i det tomma bröstet

likgiltigheten har satt sina spår

 

men hon är stark

hon har ju klarat sig utan livet

i över fem år

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-09-29 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*