Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsprov

 

 

Blodprovet svarade att hon var frisk

men i sängen samma kväll studerade hon sin blodskurna arm

och undrade om inte provet visat fel

 

hon var inte frisk

det sa ju alla till henne

Hela tiden

hon var sjuk... i huvudet sa de ju

Hela tiden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 147 gånger
Publicerad 2006-09-29 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*