Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din närhet

 

 

I din närhet andas mina andetag

spända miljonvolts vibrationer

orden drar och sliter i munnen

innan de kommer ut

 

felsagda som vanligt

 

du ser överlägset på mig

och de andra skrattar

men jag förstår inte det roliga

i att jag sakta

så fruktansvärt sakta

tynar bort

 

i din närhet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-09-29 02:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det där tycker jag att jag kan spegla mig i lite...om jag tänker tillbaka på mitt liv...det fanns stunder då man mådde så fruktansvärt dåligt av att bli behandlad just så här...ja det var lite som att tyna bort...du berör onekeligen med din dikt!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*