Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var vid liv

 

 

Hon skrattade och levde

levande existerade hon

nu ser jag henne inte längre

 

någon annan står framför mig

i spegeln

en blek och tärd ung kvinna

som inte kan le ärligt längre

ögonen rödgråtna och svarta skuggor

märker oexistensen i hennes ansikte

 

Hon var vid liv

 

en gång

 

nu finns hon

 

inte mer




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 167 gånger
Publicerad 2006-09-29 02:19



Bookmark and Share


  annso.fie
Johodå! Hon finns där inne nånstans och väntar på att få komma ut igen!

Kram
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*