Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjägg.

Ja fôrstår int
att du lätter
sjägge väx
sa ho
å titt på mä
unner lugg

ja sa ittna
män ja tänkt
vem sjöttan ä dä
såm kan hinner
sjägge å väx

dän där männischa
fatter ju ittna




Fri vers av raggnarr
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-09-29 10:52



Bookmark and Share


  Maud Li
Vad härligt att läsa en text målad med andra färger! Mina ögon vaknar och hjärnan ler.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr