Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intrycksfrihet


inuti alla tidningar samsas bokstäverna
med bilder papper och trycksvärta

tillsammans påverkar de våra sinnen
men vem kan kontrollera intrycket
sorteringen reaktionen

inte jag i alla fall
tänkte herr larsson




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-09-29 11:22



Bookmark and Share


  Martin VIP
han tänker mycket och bra, herr Larsson
mycket bra
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP