Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd klänning

 

 

Den röda klänningen låg kvar

 

hon orkade inte gå ut idag heller




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-09-29 15:34



Bookmark and Share


    Camillaa
känner igen mig,
jag är nog hon .
otroligt tilltalande
/ C *
2006-09-29

    Gibbon
den här är bra. Bra rubrik.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*