Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt man inte talar om

 

 

Sånt man inte talar om

jag skryter inte om att jag flyger

på djävulens vingar

med varje steg jag tar

Gud har tagit avstånd från mig

och jag från honom

han gör mig inget längre

utan bara finns där

 

jag står på eder sida

jag är mig själv bara




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:28



Bookmark and Share


    Martall
Ojdå, dramatiskt!
Men hur tar man egentligen avstånd
från nån som finns överallt?
(men det är ju sant, att man kan sakna
själva känslan av närvaro...)
Sorry, ingen vidare smart kommentar men du väckte lite tankar. :)
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*