Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babysteps

 

 

Saxar klipper mina hjärtetrådar

livlinans osäkra ben vinglar på grund av dem

 

Med vacklande steg

tar jag ett steg i taget

 

babysteps

 

för att nå målet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-09-29 17:03



Bookmark and Share


  J. Novkovic
haha, fiffigt ord, hur kom du på babysteps ? : >
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*