Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam vid hamnens lugn

 

 

Ute på kajen står jag

hamnen lyses upp av svaga ljusslingor

jag står ensam och tänker

låter tankarna sväva ut ur min kropp

och följas med av de tunna vågorna

allt är så stilla att jag nästan börjar gråta

vill känna att det är över nu

 

men det är det aldrig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-09-29 17:14



Bookmark and Share


  King ink
Härlig text. Skön stämning...
2006-09-29

  Lena K Nilsson VIP
Fin text!
2006-09-29

  Propella
"starkt" är kanske ett uttjatat ord, men det är precis vad den här texten är. Den andas uppgivenhet och såndär isande önskan om frid, om att allt ska bli bra.

Snyggt.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*