Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De stirrar på mig i väntan på Förvandlingen

 

 

Med förödande blickar

stirrar de på mig

släkten står samlad

mitt kött och blod

de ser endast på mig

för att med sin nedervärderighet förinta

allt jag någonsin varit

 

I jakten på min förvandling

mördar de varenda uns av liv

som någonsin funnits i mig

 

men de bryr sig inte

de vill bara att jag ska ömsa skinn

för att bli

 

en kopia av dem




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-09-30 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*