Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som han

 

 

Golvet var hårt

precis som han

pressad mellan likheterna

lät jag honom leka med min kropp

 

kanske var jag ovanligt våglig den dan\'

eller kanske är det här jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 142 gånger
Publicerad 2006-09-30 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*