Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solens mörknande strålar

 

 

Regnet avdunstar

 

i solen mörknande strålar

jag går bredvid dem

orörd av deras ljus

bortom tiden vandrar jag ensam

med mina tankar

 

vattnet krusas lätt i vinden

det regnar igen

men jag känner inget

och för en sekund låtsas jag

att regnet sköljt bort den delen av min existens

som jag hatar

av hela min varelse

 

Men när dagen sedan gror på nytt

förstår jag nedslaget att det verkligen bara varit på låtsas

 

allt det hemska finns ännu kvar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-09-30 18:49



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven, några små omformuleringar i slutet så hade den varit mer än bra. ( men det är ju mer än smaksak) Tack för läsningen!
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*