Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sylvia Plath, We are

 

 

Sylvia Plath

var mer än andra

hon var mänsklig

de som lever perfektion

är utomjordiska

 

vi är vi

vi är våra talanger

vi är våra brister

 

vi är en del av hela världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-09-30 18:55



Bookmark and Share


  Prometeus
Mkt bra!
Jag gillar denna dikten väldigt mkt (inte bara för att den handlar om Sylvia Plath...).
Du använder ett vackert språk och väl valda ord.
Bra!
2006-10-01

  stefan.g
Mycket bra skriven! En av dem bättre jag läst på länge...........Både innebörd och text är riktigt bra! Tack för läsningen....
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*