Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigarna går åt alla håll

 

 

Hon ser sig runt

stigarna går åt alla håll

men hon står fastnaglad till marken

han håller hennes händer brutna och fastbundna

bakom sin taniga rygg

den väger en världs sorg i miljontals ton

trots att du

inte ser

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-10-01 16:40



Bookmark and Share


  Vildaste
Ryser, känner igen.
*kramar om ömt*/vilda
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*