Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntan väntan väntan väntan väntan


Tids nog

Jag skriver till dig fast du inget vet
Jävligt torra päron i sommar
Hösten kommer
tids nog

Jag lämnar trädet i sin ensamhet
Värmer mig med kaffe och rapport
Metereologen lovar sol
Hur fan det nu kan gå till
Kanske mognar päronen
tids nog

Jag ska utkräva ansvar
skadestånd för betald licens
Och torra päron





Fri vers av Frans Nilsson
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-10-01 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje