Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sand

Sanden sover
i mina veck,
långt ifrån stranden.

Följde med hem
i mina skor.
Borstar av lakan,
skakar täcken.

Snart har jag en pärla i armhålan,
som en gång var ett berg.




Fri vers av Sara Boström
Läst 611 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2004-11-24 10:29



Bookmark and Share


  Blåbäret
ljuvlans...härlig läsning
2009-02-13

  Fredrik Stillesjö
Hej Sara!

Snyggt! Eller ett korn från en klocka vi glömt... Hälsar Fredrik
2009-01-11

  Jessica Ebbesson
Svindlande tanke; en pärla var en gång ett berg. Tycker om dina ord!
2007-08-18

  Hans w-art Westlund VIP
behöver man säga mer?
2004-11-25

  _Mian_
Tycker mkt. om ditt sätt att formulera dig... med "enkelhet" och "presition" får du fram den bakomliggande tanken på ett suveränt sätt. Djupt och tankeinspererande.
2004-11-24

  LonelyNotAlone
Från berg till sandkorn till pärla....Vacker!
2004-11-24

    påskpynt
det är de sista två raderna som verkligen lyfter dikten
2004-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström