Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

you are sleeping, you do not want to belive


helgen gick så snabbt
som en orkan av saker du sagt
dagen blev så lång
ja, dagen efter då såklart
jobbigt

jag får hicka när jag tänker
om du tänker på vad du skänker
mig
kärlek och något
mer
kärlek och något
nytt!

det var en myt
mellan verkligheten och
leksaksvärlden,
mellan det vi vet, och
det vi inte vet,
mellan gott och
ont

där står jag
..spekulerar
ser världen från ett perspektiv
som inte är mer rätt
än ditt
men
ett helt annat




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-10-02 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet