Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var inget

mitt ena ben ligger inkilat
mellan hans
och våra näsor snuddar vid varandras
jag känner hans andning
och att han klappar mitt hår

och jag
försöker hindra mina tankar från att rusa iväg
och min hjärna från att tänka på saker som
att det kanske kunde vara så här
jämt
och att det kanske är dags nu


sen återfinner jag mitt förnuft
och inser att det mest är jobbigt att ligga så här tätt
en längre stund
det blir varmt
och klibbigt
och min ena arm kläms tills den håller på att somna




Fri vers av annikan
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-10-02 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan