Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möggelost.

Ja ha köppt möggelost
sa ho mallitt

däj går dä å luur på,
presis vassåm hälst
tänkt ja fôr mä själv

möggli ost ä dä
full kylskåpe
ôm ho ha titt ätter

å dän ha ho int
behövvd å betal
mä dyyr pänninger

för möggle
kåmmer gratis
ätter nôgger dager
i skåpe




Fri vers av raggnarr
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-10-02 12:55



Bookmark and Share


    Bim
Du,-dä ä att skillna på skit å pannkaka..Hälsn.Bim
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr